Wikia


Als je van het spel geniet, maar net iets meer wil, kun je premium tijd kopen. Je account wordt dan voor een periode een Premium Account. Je moet hiervoor wel echt geld aan CipSoft betalen door middel van Element5's online betaalsysteem.

Huidige prijzenEdit

Laatste update: juli 2008

Lengte Prijs (inclusief belastingen)  
3 maanden (90 dagen) 19,95 EURO 6,65 EURO per maand
6 maanden (180 dagen) 34,95 EURO 5,82 EURO per maand
12 maanden (360 dagen) 59,95 EURO 4,99 EURO per maand

En daarna?Edit

Wanneer je premium tijd verloopt, en je niet meer tijd bijkoopt, word je weer gewoon free account. Alle voordelen van het zijn van een premium verlies je of worden opgeschort.

Je kan niet meer gebruik maken van de boot of het vliegend tapijt. Als je in een premium gebied was, word je automatisch naar je tempel of de tempel van Thais (als je tempel een premium tempel was) verplaatst. Als je je op het premium gebied van Rookgaard bevond, blijf je daar. Je kan echter niet meer tegen de NPCs praten en als je dood gaat kun je niet meer terug komen.

Als je de leider of viceleider van een guild was, kun je beiden posities behouden. Echter, als je er minder dan 5 premium (vice)leaders zijn, begint het ontbindingsproces.

Je huis en gildehuis (als je die hebt) zullen bij de volgende server save niet meer van jou zijn. Je kan ze wel nog verkopen of overgeven aan andere spelers (voordat de server save plaatsvindt). Let hierbij op dat alleen premium gildeleiders een gildehuis kunnen hebben. Wanneer je het leiderschap doorgeeft, wordt het gildehuis ook automatisch doorgegeven.

Wanneer je een huis of gildehuis verliest, worden alle verplaatsbare voorwerpen naar het depot van de eigenaar verplaatst. Ze gaan naar het depot waar het huis geregistreerd staat, ook premium steden. Het wordt daarom aangeraden de spullen van een premium stad naar een free account stad te zenden. Alle voorwerpen die niet opgepakt kunnen worden, zullen voorgoed verloren gaan.

De promotie, premium spreuken, outfits en addons zullen worden opgeschort. Wanneer de speler weer premium tijd koopt, krijg hij of zij deze terug.

Als de vip lijst te groot is, worden er geen mensen uitgegooid. Je kunt echter geen nieuwe characters toevoegen zolang er teveel mensen in zitten. Er kunnen maximaal 20 mensen aan de viplist worden toegevoegd als free account.

Alle voorwerpen blijven in de depots waar ze zitten, ook in de premium depots. Als free account kun je echter niet bij deze voorwerpen komen als ze zich in een premium depot bevinden. Daarom is het verstandig alle items van premium depots naar free account depots te verzenden. Als er meer dan 1,000 items in een depot zitten, kan er niets meer worden toegevoegd, behalve als je deze met een parcel verstuurt.

Externe linksEdit

Over premium accounts engels)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki